Direktlänk till inlägg 18 september 2008

åter igen. långt & mycket

Av memory - 18 september 2008 22:26

förlåt att jag inte skrivit igen på ett tag, men allt har varit lite upp och ner nu ett tag. Har gått igenom rätt mycket på sista tiden.

Har bråkat med typ alla, och egentligen vet jag inte varför, det blev ett litet missförstånd och nu är alla arga på mig. Ärligt så vet jag inte varför jag blev den utsatte heller, för egentligen har jag ingenting med det här och göra, jag blev bara indragen och alla blev sur på mig? Och ska de inte vara nog med det så ska jag och han, killen jag pratat om förut, stor bråka också. Varför vi fortfarande bråkar så mycket som vi gör nu vet jag inte, vi är inte tillsammans längre ju, inte alls eller något, men tydligen så ska de ändå finnas anledningar att bråka, helt onödigt, men så är de. Fast denna gång var de elakt och fel. Precis allt var fel! Det började fel, inte bråket utan från första början då vi träffades den dagen, och det va elakt. Ingenting gick bra, orden snubblade på ens tungor och ingen fick riktigt fram vad man ville få fram. Sen blev jag ledsen, sviken och förbannad så jag stack, gjorde bort mig inför i princip alla han känner, hans vänner och familj o allt. men jag va ledsen förbannad och sviken och bara orkade inte vara där längre. 

Något jag måste tillägga också är att jag var med han , hans vänner o hans familj i nå stugområde en bit bort, och vi hade umgåtts rätt mycket på sista tiden, allt ahde gått bra och allt, men så kom den dagen.. Iaf så jag stack, jag for därifrån, och eftersom mina föräldrar inte va hemma och hade ingen nyckel eller något så var ja tvungen att fara till en kompis inte så långt bort därifrån, tyvärr va hon borta men hennes föräldrar lät mig få låna deras gästrum ändå '*Tack*

Så var jag där typ två tre dagar, till slut så hörde han av sig, men de han sa gjorde inte saker bättre så la på och vägrade ta hans samtal mer, fast till slut så ringde hans kompisar och bad mig att komma tillbaka till stugorna, till dom, till honom... Egentligen ville jag inte, men jag insåg att jag kan inte fly från allt, de går inte, så jag återvände, och där fick jag ett välkomnande som jag vet inte vad? som om jag varit borta i evigheter och ingen visste vart jag varit.  Aja allt var rörigt iaf, och av någon anledning var de som att alla var inblandade även om de bara handlade om honom och mig själv. 

Kanske inte så som att alla försökte lösa de utan mer som de är i filmer att dom går och säger oss båda (på olika håll) att vi måste prata me varandra osv. När jag säger de, så de hela påminner väldigt mycket om film? Sånt vill inte jag ha? men jag antar att man inte får välja själv?

Tillbaka till de jag prata om; Till slut så blev vi helt tvugna att prata,(logiskt) men de tog tid innan vi sa något, de va jag som gick till honom, och jag gick dit och hade allt bestämmt i huvudet av vad jag skulle säga men när han kom ut,  när han stod där... då vare som att allt bara försvann och jag fick inte ut ett ord, jag bara satt där på bänken och stirrade på honom... och när jag väl försökte säga något så de enda som kom ut från min mun var; 

"eh...ja alltså...vi...varför..."

och sen var jag tyst, jag kunde bara inte. jag vet inte vad det var men något tog emot, jag fick inte fram de jag ville ha sagt. Men då började han prata ist först och de fick mig att få tillbaka talförmågan lite iaf. Hur som helst så slutade de väl ganska bra faktiskt.  Ska med alla dom dit till stugorna igen snart. kallt, men de va mysigt. Jag har säkert glömt typ mer än hälften av de som hände men då får det vara. 

Ah de va de bråket ett av klarat! Checkbox! [X] 

Aja, sen var de vännerna då. Pga av något missförstånd mellan dom, så började dom bråka och av någon anledning trots att de dom bråkade om hade ingenting med mig att göra så blev jag iaf indragen och nu äre mig alla är sur på. ? Dom kom och va skit sur på mig och drog mig in i all jävla skit och jag hade ingen aning vad de var om och nu pratar dom knappt med mig. ?
Helt seriöst, jag vet att typ hälften av dom läser detta så, kan ni snälla förklara ? Jag vill höra vad det är för fel? vad har jag gjort? varför är ni sura? VAD FAN HAR JAG GJORT ER?

Aja de enda jag vet att de handlar om är att någon sagt något till en annan och den personen som fick höra de förde de vidare till den som de handlade om och den personen konfronterade den som sagt det och sen började dom snacka om en annan och så vidare. 

Det är bara ett jävla patetiskt bråk, super fånigt, men tydligen så finns de något att vara sur över, och man måste bli sur på någon som inte varit inblandad. Väx upp! Palla bli så sur på varandra, eller orkar överhuvudtaget snacka skit bakom ryggen på varandra, säg aldrig något du inte kan stå för!! 


Nej den skiten är jag less på, så egentligen helt ärligt? Det känns rätt bra att dom inte pratar med mig, för då slipper jag dessa barnfasoner! Slipper jag vara mellan all jävla skitsnack. 

Så..de var de? säkert glömt mycket där också, men aja måste fortsätta någon gång. 

Så nu kommer vi tillbaka till honom igen. Lets say that, much happened that week over there, in those cabins. and lets say that that is the reason why almost everything between us is diffrent. 

Hmm...jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det här, för vill inte heller säga för mycket för alla vet inte, från min sida? Bara en, bara den bästa, en som inte är med i barnfasonerna, hon vet. sen på hans sida? det vet jag itne, de är garanterat många fler än bara en, tyvärr...

Aja skit samma, de som hänt förändrade iaf förbannat jävla mycket, och jag vet inte men de var nog både till de bra och de dåliga?

Eftersom jag inte kan ta upp så mycket om de vet jag inte varför jag ens skriver om det, men jag vet inte, de känns bra att få skriva av sig lite, även om ni inte fattar. Fast de är ni rätt vana vid va? har skrivit ganska mycket i frågetecken..men ajg vet inte, jag tror det är för att jag tycker det är så mycket lättare kanske?

Plus att då dom som fattar är kanske dom som ska fatta? nä ajg vet inte riktigt. 

Shit alltså, fan mycket jag inte vet?
Skriver det hela tiden, varför har jag ingen aning om men jag gör det bara, antar att det är för att jag inte vet(!)

Hmm... borde sova, borde egentligen plugga, har två prov imorgon, fan mycket jag borde göra, men jag orkar inte. jag bryr mig inte. Jag har tänkt vara hemma. fast de kanske inte går? Beror på hur många det är som är hemma och hur många som jobbar, faast tror fel personer är hemma för att jag ska kunna stanna hemma. men jag vill. jag vill kunna sova länge och sen kliva upp, äta frukost, dra mig lite och sen klä mig för att sedan städa hela allt.. fixa allt. 

fick just veta att jag kommer inte kuna fejka min sjukdom imorgon...folk hemma. Det suger! Jag vill vara hemma hemma hemma!!

fast om jag fjäskar kanske de går ändå? Om jag är riktigt dukigt och snäll :)

jag vill jag vill jag vill! 

jag vill vara hemmaa!!!!


Hm... jag vet inte nå mer jag ska skriva? Kanske borde sova då?

Men nej ajg vill inte! jag vill inte. 

Jag vill inte sova själv. jag vill sova brevid honom, känna hans värme, känna hans armar runt mig... fan att allt ska vara så komplicerat. helvete! 


det blev långt och mycket, men mycket mer kan det bli, fast inte nu tyvärr inte just nu, för jag orkar inte, trots att jagvill, men jag orkar inte. . 


Tack för ett underbart ställe, tack för underbara stugor, och underbart sällskap, snart blire tillbaka dit. Jag längtar! 

Kan jag få hålla dig i handen?

jag är rädd.


Snart kommer nog allting lösas och bli bra, och blir de inte så? Nej då vet jag inte vad jag ska göra. Fast ska försöka se de ljust, försöka se allt från den ljusa sidan även om det inte finns någon. 



Gonatt, puss på munnen och sov gott! :*




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av memory - 31 augusti 2009 08:38

Jag antar att mitt liv inte riktigt har tid för denna blogg längre. Uppenbarligen. Men det klagar inte jag på, för jag vet ju allt som hänt ändå, det är bara ni som inte gör det.    Det kommer väl kanske komma några få låånga inlägg fram över iställ...

Av memory - 27 januari 2009 13:41

Har då inte skrivit sen julen, men det var jätte mycket att fixa till nyår och nyårsafton blev super bra, självklart en super jävla bra start på 2009! Helt utan folk som kom och försökte förstöra mitt humör, JIPPI! :D Sen väl när det nya året kom så ...

Av memory - 29 december 2008 14:37

Så då har det varit jul. Jag tror detta har varit den bästa julen på många år och det av många anledningar! Fick mycket av allt jag önskat mig också, tack! :) Sen har jag träffat massa släkt jag inte träffat på jätte länge, mycket mycket mycket trevl...

Av memory - 14 december 2008 00:12

Vi har bestämt oss för att försöka igen. Något som gör mig så sjukt jävla glad! Jag vet inte riktigt hur det blivit som det blivit men jag verkligen älskar det verkligen och bara hur vi kom hit, nu börjar det kanske vända för mig och bli bättre och b...

Av memory - 3 november 2008 22:58

hallå! framsteg.  Har pratat med några av mina kompisar som varit sur på mig, eller dom tog kontakt med mig, för jag har bestämmt mig att det är och var upp till dom, för jag har inte gjort något fel. Hur som helst så sa dom lite saker, saker som de...

Ovido - Quiz & Flashcards